O nama

Workflow

Dobro došli u Encode, inovativnu kompaniju posvećenu edukaciji i mentorstvu u dinamičnom svijetu programiranja. Osnovani s vizijom da pojednostavimo tehnološke koncepte i pružimo vam podršku, Encode predstavlja vašeg vodiča kroz IT vještine. U srcu naše misije leži strast prema znanju i napretku, s ciljem da svakom pojedincu omogućimo da postigne svoj puni potencijal u digitalnom dobu.

Naša ponuda kurseva je pažljivo dizajnirana da zadovolji potrebe i ambicije polaznika na svim nivoima – od apsolutnih početnika do onih koji teže da prošire svoje već postojeće znanje. U našem edukativnom spektru nalaze se kursevi osnova programiranja, frontend i backend razvoja, fullstack programiranja, Data Science-a, i specijalizovani kursevi za freelancere i entuzijaste baza podataka. U našu ponudu smo uveli i Excel kurs i kurs o Digitalnom marketingu!

Želiš uploviti u IT sa nama?

Prijavi se
Mentorstvo
Naši predavači nisu samo teoretičari - oni su iskusni programeri koji svoje dnevne zadatke u IT sektoru nadopunjuju edukacijama. Oni znaju što tržište traži i kako funkcioniše dinamično IT okruženje, te su ovdje da podijele svoje bogato iskustvo sa vama. Sa mentorom koji razumije realnosti industrije, vi niste samo student - vi ste budući IT ekspert.
Priprema za zapošljavanje
Intervju je kruna vašeg napretka. Opremamo vas ne samo za sam intervju, već i za ono što dolazi prije toga. Analiziramo vaše portfolije i CV-je, pružamo savjete za prezentovanje vaših vještina na najbolji mogući način. Učimo vas kako da vaš rad govori umjesto vas, kako da impresionirate i kako da komunicirate svoju strast i znanje potencijalnim poslodavcima.
Fleksibilnost
U Encode-u smo razbili barijere lokacije nudeći kurseve koji su potpuno online, omogućujući svakome, bilo gdje, da pristupi vrhunskom IT obrazovanju. Naši kursevi su osmišljeni da se uklapaju u vaš životni stil, s fleksibilnim poslijepodnevnim terminima koji vam omogućuju da uskladite profesionalne ambicije s privatnim obavezama. Uz Encode, učenje i napredovanje su na dohvat ruke, bez obzira na vašu lokaciju.
Tarik Horozović

Tarik Horozović

Full Stack developer @Finit Consulting

Seid Korać

Seid Korać

PHP Developer @HulKApps

Emir Veledar

Emir Veledar

Chief Technology Officer @One Digital Group

Nadir Porobić

Nadir Porobić

Marketing Manager @Ankora INC

Meris Bećović

Meris Bećović

CEO @Encode

Ajša Halilović

Ajša Halilović

.

Mirza Čeligija

Mirza Čeligija

Software developer

Haris Čehić

Haris Čehić

Software Engineer/IT Consultanta @Softhouse

Asja Avdic

Asja Avdic

Data scientist